Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká ‚antré‘ hodné hollywoodské hvězdy… Tou ale jednadvacetiletá Jenny Stray Spetalen rozhodně není. Jestli ovšem někdo v Cannes dokázal využít svých pět minut slávy na červeném koberci před fotografy naplno, je to rozhodně tato norská tenistka, která dorazila na premiéru historického filmu Hrabě Monte Christo v působivých bílých šatech, v nichž vypadala jako učiněný anděl…

Přestože je Jenny profesionální tenistkou, raketou zase až tak dokonale nevládne. V žebříčku WTA se pohybuje mezi druhou a třetí tisícovkou hráček. Ovšem její nepopiratelný půvab nyní mohli obdivovat všichni účastníci středeční premiéry zmiňovaného francouzského snímku.

Jenny si svůj výstup na červeném koberci i proslulých schodech užila naplno a díky působivému modelu, který byl opatřen plisovanou látkou připomínající vlající křídla ve větru, předvedla impozantní podívanou…

Mladá blondýnka už se na filmovém festivalu v Cannes objevila několikrát. Nepřehlédnutelná byla už i loni v podobně rozevlátém starorůžovém modelu a i o rok předtím, kdy zvolila zcela průsvitné černé šaty kopírující její útlou postavu. Přestože vypadala vždy úžasně, až tentokrát dokázala skutečně upoutat nejen fotografy, ale i média.

Kdo si jí ovšem stačil všimnout už dřív, byl proslulý proutník Lewis Hamilton. Sedminásobný šampion ve Formuli 1 si společně s Jenny a mexickou herečkou Eizou Gonzales loni v létě užíval chvíle volna na jachtě. Ze společné dovolené sice zřejmě nic vážnějšího nevzešlo, ale Jenny se tím rozhodně ve společenských kruzích opět zviditelnila. Ostatně není pochyb, že pokud by se tato pohledná blondýnka rozhodla pověsit tenis na hřebík, rozhodně by se neztratila ani v modelingu.

Související témata:

Další články

Načítám