Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediální magnát Jaromír Soukup (55) musí řešit vážný problém. V noci z pátku na sobotu zcela zhasla jeho televize Barrandov. Všechny kanály TV Barrandov přestaly fungovat. Důvodem je odstavení od přívodu elektřiny. Dnes krátce po desáté hodině dopoledne se opět všechny kanály Barrandova rozsvítily a televize začala fungovat v běžném režimu.

Jaromír Soukup se potýká s problémy v podnikání poslední roky. Loni do jeho firem vstoupil podnikatel Jan Čermák, který se specializuje na oddlužení firem. Před pár dny společnost ale přesto skončila v exekuci a byly jí obstaveny účty.

Před pár dny ale televize dostala dočasnou ochranu před klíčovým věřitelem, který účty zablokoval. Městský soud v Praze podle něj v pondělí povolil televizní společnosti využít nově vzniklého institutu individuálního moratoria, což firmě umožní ochranu před věřitelem, a může tak dál fungovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám