Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestý galavečer organizace Clash of the Stars opět přinesl spousty zábavy, sportu, ale také bizarních vystoupení. Vrcholem turnaje byl titulový zápas Lukáše Tůmy a Filipa Grznára, který mladého influencera nakonec porazil.

Tento večer si opět nenechala ujít řada známých osobností. Vůbec poprvé se na turnaj přišla podívat Lela Ceterová (34), která se výborně bavila po boku své kamarádky, zatímco Karlos Vémola (38) se tentokrát také staral o jednoho ze zápasníků.

Už po několikáté navštívil bojovou show mediální magnát a velký fanoušek boxu Jaromír Soukup (55), který se dřív nebo později v jednom ze zápasů objeví.

Těsně u klece se usadili Jan a Marsell Bendigovi, kteří oblékli nejstylovější outfity večera. Honza se později postaral také o skvělé vystoupení, které nenechalo žádného diváka chladným.

V první řadě se usadilo spousty dalších známých tváří. Jako influencerka Dominique Alagia, influencerka Barbora Stříteská nebo hvězda filmů pro dospělé Lady Dee. V galerii se podívejte, kdo další na turnaj dorazil.

Reklama

Další články

Načítám