Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe leckoho, pamatujeme si finalistky soutěží krásy hezkých pár let zpátky, ale tuhle ženu jsme neznali ani my. Platinové blondýny s obřími silikonovými ňadry jsme si ale všimli na společenské akci poprvé.

Výrazná dáma v bílých šatech s hlubokým dekoltem odhalujícím minimálně sedmičky a rozparkem sahajícím téměř až k rozkroku zaujala na první pohled všechny hosty Českého plesu. I když málokdo věděl, o koho jde, stala se okamžitě středem pozornosti fotografů, kterým ochotně pózovala.

Dáma se jmenuje Kamila Kostka, na sociální síti Instagram má se svými sexy fotografiemi téměř půl milionu sledujících. Prezentuje se pod přezdívkou Dubai Barbie Doll a údajně hovoří čínsky, polsky, anglicky a rusky.

Na svém účtu uvádí, že je zpěvačka. V tomto oboru má vystupovat pod jménem KamiKay, i když zatím velké úspěchy neslaví. Její kanál odebírá 84 fanoušků, ale například píseň In Dubai přesáhla už 5 tisíc zhlédnutí a sklízí pěkné ohlasy. Živí se i jako prodejkyně potravinových doplňků.

Související témata:
Kamila Kostka

Reklama

Další články

Načítám