Hlavní obsah
Článek

Možná není vyloženě snem každého z českých mužů, ale ve skutečnosti má charisma a sex-appealu na rozdávání a kromě toho je fantastická herečka. Bezvýhradně největší hvězdou nového seriálu Semestr na portálu Stream.cz je dcera Jitky Asterové Anna Linhartová a také bývalka Zdeňka Piškuly (nyní StarDance, proslavila ho ale už pohádka Tři bratři). Podívejte se na rozhovor ve videu a také se mrkněte na první díl série, v níž hraje Anička prim!

Anna Linhartová představuje Amálii Němečkovou alias vílu Amálku, studentku filmařiny, která řeší nejen to, jestli se někdy profesí uživí bez vedlejšího prodeje korálů, ale i žárlivost na poněkud lehkovážného přítele Damiána Kadlece (Jan Hofman) studujícího v Berlíně. Kromě toho za ní pálí bezradný kamarád Šimon Špaček v podání Jana Ciny a pomáhá hloupoučké blogerce Pavlíně (Eva Josefíková).

„Viděla jsem to teď poprvé, ale když už jsem to četla, připadalo mi to výborné. Zapnuly se počítače, nad nimi byly kamery a pak už jsme si telefonovali,“ popsala Anna Super.cz natáčení, na němž pro herce bylo nejlepší asi to, že scénář mohli mít otevřený na obrazovce a dost si tím pomáhali.

Při natáčení se prý hodně improvizovalo. „Docela jsme se odbourávali. Se všemi se dobře pracovalo, byla tam tak příjemná atmosféra, že jsme se hodně nasmáli,“ vzpomíná na přípravy šestidílného Semestru, který by se mohl lehce stát velkou seriálovou bombou. Aspoň reakce při promítání prvních tří dílů pro pozvané hosty tomu napovídaly.

A jak to s Amélií a jejím klukem Damiánem, kterého v jednom z pokračování při vyplňování formuláře o intimních vztazích pořádně ztrapní, dopadne?

„Dějové převraty budou přirozené. To, co se mezi námi mohlo stát, to se stane. Ale žádné smrti nebudou,“ slibuje herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám