Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako scéna z bláznivé americké komedie vypadá příběh jednasedmdesátileté Američanky Rity Daniels, která se dostala na policii z opravdu kuriózních důvodů. Zatčena byla totiž za to, že provozovala sex na zadním sedadle vozidla Buick s Timem Adamsem (54), jehož poznala v baru v nákupním centru v michiganském Farmingtonu.

Dvojice, jež v baru popíjela alkohol, nejspíš neovládla chtíč, a tak s milostným aktem nevydržela až domů. Užívat si společně začali přímo na parkovišti před obchodním centrem. Když se auto začalo rytmicky houpat a okna se orosila, někdo zavolal policii.

To nejlepší však ještě přijde! Policisté se zanedlouho dostavili na místo a zaťukali na okénko. Když Adams vykoukl, muži zákona se jej zeptali, co tam dělá. Zadýchaný muž jednoduše odpověděl: „Šu**m tohle kotě!“

Policisté však pro choutky náruživé dvojice neměli pochopení, a tak je oba zadrželi za veřejné pobuřování, exhibicionismus a výtržnictví pod vlivem alkoholu. Milenci si pobyli ve vězeňské cele až do té doby, dokud nevystřízlivěli. Ani jeden z milenců údajně neznal jméno toho druhého.

Reklama

Další články

Načítám