Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ a princezna z Walesu mají v Severním Irsku hodně fanoušků. A speciálně mezi omladinou. Když se Kate (42) s Williamem (41) při čtvrteční návštěvě Belfastu vítali s nadšenými školáky, jeden z nich to málem nerozdýchal.

Na rozkošném videu, jež můžete zhlédnout níže, o které se podělila královská redaktorka Rebecca English na Twitteru, je vidět, jak si William podává ruku s dětmi z davu a říká jim, jak je rád vidí. Jeden z kluků z přední řady se pak v euforii otočí na spolužáky a prohlásí: „Tu ruku si už nikdy neumyji!“

Kate s Williamem při obchůzce děkovali místním za vřelé přijetí. Návštěvu si velmi užili. Dokonce si vyzkoušeli míchání koktejlů, což jim celkem šlo a viditelně je bavilo.

Kate se nicméně i trochu zapotila, jedna z žen jí při podání ruky řekla: „Těší mě, že vás poznávám, ale bylo by lepší, kdyby to bylo ve vaší zemi,“ nechala se slyšet s tím, že Irsko patří Irům.

Princezna z Walesu se nenechala vykolejit a s úsměvem pokračovala v potřesu rukou s dalšími z přítomných.

Kate s Williamem dále navštívili místní neziskové organizace. PIPS Charity, jež nabízí pomoc lidem, kteří se pokusili o sebevraždu nebo nad tím někdy přemýšleli, a Carrick Connect, která se stará o mladistvé, co trpí sociálními nebo duševními problémy, v městečku Carrickfergus. V roce 2011 obdrželi Kate a William od královny Alžběty II. tituly baron a baronka z Carrickfergus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám