Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešním dnem se zpěvák Bohuš Matuš (50) zařadil do klubu padesátníků. Na své kulatiny, které se rozhodl oslavit nejen s rodinou, ale také s fanoušky, pro které uspořádal koncert, se těšil už několik měsíců dopředu. Věk zpěvák příliš neřeší, energii mu dodává malá dcera Natálka, a žena Lucie (20), která letos oslavila dvacetiny.

„Když se ráno vzbudím, tak se mi vstává hůř, nebo když si sednu a chci se zvednout, tak ty kolena někdy trochu bolí. Ale jinak nevidím žádný rozdíl, v 50 je chlap zralý a já se cítím skvěle,“ svěřil se Super.cz zpěvák, který trávil den před svými narozeninami v plavkách.

Tropické teploty, které v Česku panují, i jeho donutily odhodit svršky. Na facebooku se tak čerstvý padesátník pochlubil odhalenou fotkou, na které je se svou krásnou manželkou v plavkách. „To jsou vedra, viďte,“ nechal se slyšet Bohuš Matuš, který upoutal pozornost svou odhalenou hrudí, Lucka pak mimo jiné uhrančivým pohledem.

S rodinou žije zpěvák v domku za Prahou s obří zahradou a uprostřed přírody. V plavkách tak mohou trávit celé léto a po peripetiích se stěhováním jsou konečně spokojení. „Jsem tam v ráji, moc se mi tam líbí, je to tam krásné, je tam pro dcerku skvělá zahrada, takové bydlení jsem ještě nezažil. Navíc máme skvělého souseda, takže velké nadšení,“ prozradil Bohuš Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám