Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V úterý se v Londýně konala slavnostní premiéra nové televizní série s názvem The Gentlemen z dílny Netflixu režírovaná Guyem Ritchiem (55). Podpořit tatínka přišel i jeho syn Rocco Ritchie, který poprvé oficiálně vyvedl do společnosti svou okouzlující přítelkyni Olivii Monjardin.

Třiadvacetiletý Rocco, jehož maminkou je popová diva Madonna, si nenechal ujít promítání nového počinu svého otce, který ho slavnostně představil v londýnském divadle Royal Drury Lane. S partnerkou si tak mohou úspěšně odškrtnout debut na červeném koberci.

V dobře padnoucím obleku vypadal Rocco jako nefalšovaný elegán a jeho Olivia odzbrojila něžným úsměvem a přirozenými půvaby v kombinaci s decentní černou večerní róbou. Podle lidí oba udělali Ritchiemu tu nejlepší reklamu.

„Rocco vypadá jako sympaťák a vzhledem k jeho výchově i docela normálně. Jeho přítelkyně je úchvatná,“ rozplývá se jeden ze čtenářů na Daily Mailu. „Rocco se mi líbí. Na rozdíl od Beckhamů se snažil razit si svou vlastní cestu a je talentovaným umělcem,“ podotýká jiný a další se přidává: „Trochu jako sňatkový podvodník, ale zdá se být moc milý.“

Mladík svého času plnil stránky médií především kvůli tomu, že se o něj přetahovali jeho rodiče, přičemž on sám chtěl zůstat u svého otce, ale nakonec si ke slavné mamince našel cestu. Sám ovšem nenásledoval kroky svých rodičů, učarovalo mu totiž umění. Věnuje se malířství a působí pod pseudonymem Rhed.

Další články

Načítám