Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Olivii Wilde jsme zřejmě dosud v ničem odvážnějším neviděli… Přestože například již před rokem a půl překvapila na plese Muzea Akademie filmových umění a věd v Los Angeles v průsvitných šatech, proti tílku, které oblékla v úterý na přehlídku Saint Laurent, to byl slabý odvar…

Devětatřicetiletá představitelka doktorky Remy Hadleyové neboli Třináctky ze seriálu Dr. House je jednou z mnoha celebrit, které se vydaly do Paříže na právě probíhající týden módy. Olivia si nenechala ujít představení kolekce na příští podzim a zimu a svým módním výběrem na sebe rozhodně dokázala strhnout pozornost.

Wilde, o níž se v roce 2022 hojně psalo v souvislosti se vztahem se zpěvákem Harrym Stylesem a dění okolo jejího filmu To nic, drahá, jejž režírovala, oslnila v úzké sukni pod kolena s opaskem zdůrazňujícím její útlý pas. Nejvýraznějším prvkem s jejího outfitu se ovšem stalo zcela průsvitné tílko s holými zády, pod nímž neměla spodní prádlo. Stylové sluneční brýle , rukavice a lesklé lodičky byly třešinkami na dortu.

Herečka, jež je proslulá mimo jiné i tím, že pravidelně dře v posilovně, na přehlídce usedla do první řady společně s její o dvě dekády starší kolegyní Monikou Belluci. Té v dobách její největší slávy rovněž nečinilo problém před kamerou odhalit své ženské přednosti, čímž se již navždy zařadila mezi největší filmové sexsymboly.

Reklama

Další články

Načítám