Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Sandru Novákovou (42) byly letní prázdniny ve znamení práce. Na začátku léta dotáčela seriál Modrý kód a k tomu ještě připravovala projekt s manželem s názvem Český vesmír.

Na dovolenkování ale nakonec dojde. „Budeme mít tři týdny volna. Vzhledem k tomu, že tatínek bude muset pracovat v Česku, tak se asi nebudeme příliš vzdalovat. Vidím to na návštěvu Moravy,” říká Sandra.

Herečka nevylučuje možnost, že si najdou čas na krátký pobyt u moře. „Náš syn zvládá cestování letadlem velmi dobře. Létáme s ním odmalička a teď už je to parťák,” říká Sandra o tříletém Mikulášovi, kterého má s režisérem Vojtěchem Moravcem.

Chlapeček si zahrál také v novém seriálu Český vesmír. „Je to velký komediant. Už s námi hrál v seriálu. Letěl s námi do vesmíru a uvidíme, jak to s ním bude dál. Nebudu mu bránit, zároveň není moje ambice ho vláčet po konkurzech, protože to není velká zábava. Je to na něm,” vysvětluje Sandra.

Za spolupráci se svými rodiči tříletý chlapeček vyžaduje často odměnu.

„Musím říct, že princip honoráře pochopil Mikuláš velice rychle a ihned toho začal zneužívat. Stalo se jednou, že nebyl v rozpoložení pro natáčení a plnění úkolů, tak jsme mu slíbili hračku, když to s námi vydrží. Pak už ji vyžadoval vlastně pokaždé,“ vypráví Sandra o tom, jaké páky použila na svého potomka, aby ho udržela před kamerou při natáčení seriálu, jehož autorem je hereččin partner, jenž si zároveň zahrál hlavního hrdinu Míru Čecha.

Jedenáctidílný příběh svérázného vynálezce, který je k vidění na internetové televizi, byl pro malého Mikuláše první hereckou příležitostí.

„Myslím, že si ještě pořádně neuvědomoval, že hraje, vlastně ani nic nehrál, jen se choval přirozeně v dané situaci. Někdy samozřejmě neměl náladu, ale většinou ho to bavilo. Bral to, myslím, jako dobrodružství. Má povahu cestovatele, miluje objevování nových míst, moc chvíli neposedí. Je nadšený pro každou procházku nebo pro výlet kamkoliv. A protože Český vesmír nevznikal jen na jedné lokaci, šlo to dobře,“ popisuje Sandra průběh rodinného natáčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám