Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ústa Angeliny Jolie (48) z ní udělaly jednu z nejsvůdnějších a nejlépe rozpoznatelných hereček Hollywoodu a podobným způsobem na sebe nyní upozornil i její tříletý syn Knox, když nejspíš bodyguardovi poslal vzdušný polibek. Knoxe, který tak na chvíli připomínal spíš děvčátko, jeho starostlivá matka nesla v náručí poté, co společně o víkendu navštívili divadlo El Capitan v Hollywoodu.

Angelina se s roztomilým synkem byla podívat na klasice od Disneye Lady a Tramp a malý Knox byl viditelně dobře naladěný. Dvojice však nebyla sama, vyrazil s nimi i táta Brad Pitt (60), který měl na sobě netradiční černou kombinézu. Tu si nejspíš herec oblíbil, jelikož si ji oblékl i minulý týden na představení Sirque Du Soleil v Santa Monice.

Zdá se, že hvězdná dvojice Brangelina, která v současnosti údajně prochází krizí, na sobě buď nenechává nic znát nebo nechce, aby se jejich osobní život jakkoli dotkl jejich dětí. Jak včera Super.cz informoval, Angelina měla Brada podvést před dvěma lety s Johnny Deppem (48) během natáčení filmu Cizinec. Přesvědčená je o tom manželka Deppa Vanessa Paradis (39). Právě tento úlet měl být důvodem jejich rozpadu manželství po 14 letech.

Reklama

Další články

Načítám