Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věří, že tentokrát všechno dobře dopadne. O miminko se modelka Kateřina Wohlmann Votavová (37) s manželem Jiřím pokoušela už delší dobu. Až napočtvrté to vyšlo a nyní je v polovině pátého měsíce.

Mám určité zdravotní problémy, co se týče krve, takže se mi sice podařilo otěhotnět, ale v prvních týdnech jsem třikrát potratila,“ svěřila smutnou historii. Každá zkušenost byla ale k něčemu dobrá. Kateřina poznala, že je těhotná, když to ještě nebylo vidět ani na ultrazvuku. Díky tomu si začala píchat injekce na ředění krve, které jsou v jejím případě k udržení těhotenství nezbytné.

Bylo to na Vánoce, 24. prosince. Injekce jsem měla naštěstí doma. To, že jsem opravdu těhotná, se v tu chvíli dalo potvrdit jen z krve,“ prozradila Katka, která se prý cítí skvěle a s manželem se těší na chlapečka. „U nich v rodině se holka nenarodila od začátku minulého století, tak se to vlastně dalo předpokládat,“ smála se modelka.

Módním molům už sice dala vale, ale přesto jsme ji na módní přehlídce potkali. „Už několik let se starám o choreografii na přehlídkách Tatiany Kovaříkové. A protože je mi fajn, tak nebyl důvod zůstávat doma,“ vysvětlila Katka, která zatím přibrala sedm kilo, ale skoro to na ní není vidět. „Jen prsa už mám pětky,“ upřesnila.

Související témata:
Druhý trimestr těhotenství

Reklama

Další články

Načítám