Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe deset nejkrásnějších Češek. Letos mají jasnou převahu brunetky. Plavé krásky jsou jen tři. A letos poprvé bude ve finále Miss Czech Republic bojovat také černoška původem ze Senegalu.

Krásnou Tinu Diallo už rozhodně znáte. Byla v reality show Love Island, kde se poznala s Jacobem, se kterým chodí dodnes. A není jediná z krásek z reality show. Do finálové desítky se probojovala také Petra Beníšková. Ta je nejmenší finalistkou, měří pouhých 165 centimetrů.

A také další dvě krásky znáte ze sociálních sítí. Finalistkou Miss Czech Republic je také Veronika Biasiol, kterou na Instagramu sleduje přes dvě stě tisíc lidí.

Velkou favoritkou na novou královnu krásy je pak Adéla Štroffeková. Ta už jednou byla ve finále České Miss a Česko reprezentovala na světové soutěži Miss Earth. Adéla nyní prochází proměnou. Do soutěže šla jako brunetka, nyní po dohodě s ředitelkou soutěže Taťánou Makarenko mění barvu vlasů a posílí ve finále blondýnky.

Podívejte se v naší galerii, jak vypadá deset dívek, které se již 11. května utkají o titul Miss.

Reklama

Další články

Načítám