Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to několik týdnů, co svět obletěly zprávy o smrti tříletého Rivera, syna amerického country zpěváka Grangera Smithe. Chlapcova smrt byla tragickou nehodou, spadl do bazénu, když si hrál se sourozenci. I přes okamžitý zásah rodičů a snahu lékařů se ho nepodařilo zachránit.

Zničení rodiče v sobě však našli tolik síly, že vlastní tragédii proměnili v požehnání pro někoho jiného. Rozhodli se totiž chlapcovy orgány darovat, aby případně pomohly někomu jinému. A tak se také stalo.

Riverovy orgány už zachránily ne jeden, ale hned dva lidské životy. Zlomení rodiče o tom informovali prostřednictvím Instagramu.

„Jsem pyšná, že jsem byla matkou Rivera a jsem tolik vděčná, že nám ho Bůh dal na tři skvělé roky. Modlím se za to, aby ti, kteří orgány dostali, žili ve zdraví, plní radosti a na plný plyn, tak jako žil Riv,“ sdílela chlapcova matka Amber ve své příspěvku.

Rodina již dříve sdílela video, ve kterém se svěřila, jak se vypořádává se smutkem. Zpěvák se pak na nějaký čas odmlčel ze sociálních sítí. Pochopitelně nyní tráví čas s manželkou a jejich dvěma dětmi, ale možnost pomoci potřebným shledává jako světlý okamžik v jinak pro ně velmi temných časech.

Reklama

Další články

Načítám