Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se měla jako čerstvě vdaná paní opět vrátit do Spojených států, kde byli už na jaře, protože tam její manžel získal práci. Miss Czech Republic 2020 Karolína Kopíncová (26), nyní Surý, se nečekaně dlouho objevovala jako modelka na akcích v Česku.

Je fakt, že jsme tady už být neměli a měli jsme být zpátky v New Yorku. Ale vše vyřídit je náročnější, než jsme předpokládali. Takže jsem ráda, že jsem ještě hupla do sezóny, když tady jsem a je hodně práce,“ vysvětlovala, že pobočku firmy sice její muž Radovan v New Yorku má, také tam už čtyři měsíce byli, ale potíže nastaly s novými dokumenty. V  dokladech má nové jméno Surý, na sociálních sítích ale stále používá rodné příjmení.

Do odletu stihla Karolína spoustu přehlídek, zejména pro návrhářku Beatu Rajskou, na jedné z nich jsme ji také zastihli. „Byla jsem ráda, že jsem si to mohla se všemi ještě užít. Když jsem tady nebyla, stýskalo se mi,“ svěřila. V Americe by měla strávit opět tři čtvrtě roku. Vrátit by se prý měla už bez mezery mezi předními zuby, protože po sundání fazet, které měla na světové soutěži krásy, začala nosit rovnátka.

Reklama

Další články

Načítám