Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tajila, ale neutajila! Po zkušenostech z předchozích vztahů chtěla Natálie Kočendová (24) novou lásku ještě nějaký čas tajit. Podcenila ale všímavé fanoušky, kteří mají za to, že už vědí, kdo je jejím aktuálním vyvoleným. Mělo by se jednat o slovenského podnikatele Chrise Dingu, kterého prozradilo tetování!

„Jsem zamilovaná, je to velká láska, ale zatím bych ráda ještě to soukromí nechala mezi námi dvěma. Asi je to poučení z bývalých vztahů,“ řekla Super.cz Kočendová, která s finalistkami Miss Czech Republic vyrazila na soustředění do Egypta.

Díky všímavému čtenáři získal Super.cz fotku nového páru. Jasné už je, že nový partner Kočendové je pěkný čahoun a že je milovníkem tetování. Podle našich informací pochází ze Slovenska a žije v Bratislavě, kde má i svoji firmu.

Právě tetování na ruce ho mělo prozradit. Díky němu v něm fanoušci krásky poznali Chrise Dingu, který na Slovensku úspěšně podniká. Shodou okolností má jít o dobrého kamaráda hvězdy Love Islandu Adama Sedra.

„Teď chodí s Kočendovou,“ zní aktuálně sociálními sítěmi.

„Taky jsem to zjistila podle ruky,“ nechala se slyšet jedna ze sledujících potetovaného fešáka.

Pokud tedy Natálie měla za to, že se v Česku a na Slovensku něco utají, teď už ví, že to bylo jenom zbožné přání.

Reklama

Další články

Načítám