Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brad Pitt a Angelina Jolie se rozhodli, že prodají jednu ze svých nemovitostí, jelikož ji využívají jen minimálně. Jedná se o luxusní rezidenci kousek od pláže v Malibu. Jako nejvážnější zájemci se přitom zatím jeví herečka Reese Witherspoon známá například z filmu Pravá blondýnka s manželem Jimem Tothem.

Pokud se právě Reese s Jimem stanou novými majiteli, spolu s rozsáhlým sídlem si budou moci užívat bazénu či tenisového kurtu. Komplex několika budov má navíc pozemek 5 100 čtverečních metrů, přičemž většina je zastavěná nebo porostlá stromy, část je pak vyhrazena pro tenisový kurt.

Sídlo má navíc tři krby a speciální klimatizační zónu, která se v horkém kalifornském počasí opravdu hodí. Lze si v ní užít dokonce i mráz. Nadále se zde nacházejí čtyři ložnice a čtyři koupelny. Noví majitelé budou mít navíc hvězdné sousedy, nedaleko totiž bydlí například Pamela Anderson, Tom Hanks či zpěvák Sting.

Herec si dům pořídil před šesti lety, kdy za něj zaplatil 8,41 milionu dolarů (asi 196,5 milionu korun). Nyní jej hodlá na trhu s nemovitostmi zpeněžit za 13,75 milionu dolarů, tedy asi 236 milionů korun, což je o 40 milionů korun více než byla jeho pořizovací cena.

Reklama

Další články

Načítám