Hlavní obsah
Článek

Modelka Kristýna Schicková má postavičku jako proutek. Vůbec by do ní člověk neřekl, že už je maminkou dvou synů. Charismatickou brunetku navíc 28. září čeká velká přehlídka spodního prádla v Olomouci, a tak jsme se šli podívat na její zkoušku prádla, které si tam vezme na sebe.

A jak ona sama prožívá takové přehlídky? „To letní tělo se dělá v zimě, kdy na sobě máš makat, že pak můžeš ukázat dokonalé křivky. Já na to neměla přes zimu moc času, takže do září musím pořádně máknout, abych nedělala ostatním holkám ostudu. Spousta maminek má lepší postavu než já, což mě znervózňuje. Musím na sobě zamakat, abych se vyrovnala i ostatním holčinám, které jsou mladší než já,“ mrkla na nás šibalsky Kristýna Během rozhovoru pro Super.cz.

Přehlídku spodního prádla půjde například po boku Nikol Švantnerové (31)Terezy Budkové (33). Ještě než ale přijde září, těší se na červen. Odstartuje totiž Mistrovství Evropy ve fotbale. Tento sport sleduje díky svému bratrovi Patriku Schickovi, který hraje za Bayer Leverkusen. Nervozitu za něj necítí. „Ne, to ne. On je na tak super skvělý vlně se svým týmem. Já doufám, že vyhrají, a myslím si, že je skvěle mentálně naladěn, že mu to střílí, a nemyslím si, že by ani on byl nějak nervózní,“ dodala Kristýna Schicková během našeho rozhovoru. Na to, jak to modelce v prádle sluší, se podívejte v našem videu.

Další články

Načítám