Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Taťána Kuchařová (36) je ambasadorkou modelingové soutěže, v níž se dost často skloňovalo slovo anorexie. Ve finále jsou totiž vždy velmi štíhlounké a mladičké dívky. "My vybíráme přirozeně štíhlé a vysoké dívky. Sama mám ze svého okolí zkušenosti s anorexií, takže vím, jak je nebezpečná," řekla Super.cz Táňa.

"A to nejen v modelingu, ale i v jiných profesích. A za sebe musím říct, že žádný úspěch v módním byznysu za ničení zdraví nestojí. Já sama jsem si po dvacítce také musela začít hlídat váhu, nemám štíhlost geneticky danou, ale řeším to sportem," upřesnila modelka.

O kauze přiznané anorexie Elišky Bučkové (34), která hýbe českými médii, Táňa neslyšela. "Přiletěla jsem předevčírem a bulvár nečtu. Ale každopádně jí přeju, aby se uzdravila," dodala Kuchařová, kterou čekají castingy na soutěž Schwarzkopf Elite Model Look, kde rozhodně přihlášeným dívkám bude rozmlouvat, aby se kvůli modelingu trápily hlady.

Reklama

Další články

Načítám