Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Helena Houdová (44) je podruhé maminkou. V New Yorku porodila druhého syna. Mladším bratrem tříletého Dariena se stal Daveed Jakub. Otcem miminka je manžel Houdové, producent Omar Amanat.

Daveed Jakub se narodil jako pořádný "macek". Po narození vážil čtyři kilogramy. Houdová si ale porod, který proběhl přirozenou cestou velmi pochvaluje. Řídila si ho prý sama. Pomáhala jí porodní asistentka a porodu byl přítomen celou dobu její manžel Omar Amanat. "Syn je nádherný a je velmi podobný tatínkovi," pěje ódy na svého druhého potomka Houdová.

Syn dostal dvě jména už proto, že s americkým manželem chtěli, aby měl jak české, tak americké jméno. S potomky Helena a Omar prý zdaleka nekončí. Manžel Houdové je z pěti dětí a oba si přejí velkou rodinu. "Chtěla bych ještě děti. Určitě se ale nevyhýbám také adopci," říká Houdová, která pomáhá sirotkům po celém světě.

Houdová je zakladatelkou nadace Sunflower children a pomáhá dětem z nejchudších oblastí světa. Sama má na dálku již adoptovaných třináct dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám