Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Jana Tvrdíková (23) prožívá krásné období. S manželem fotbalovým brankářem Ondřejem Kolářem se stali minulý rok v září rodiči. Na svět přivítali synka Sebastiana, který roste jako z vody.

Pokud jde o Janu, tak prožívá spokojené mateřství. Už dokonce pomýšlí nad částečným návratem do modelingu. „Nevím, jestli to bude plný návrat, ale chtěla bych se do nějaké míry vrátit. Třeba focení v Česku nebo částečně v zahraničí. Nevím, jestli přehlídky nebo delší pobyty, to už asi nepřipadá v úvahu s tímto malým prckem, ale ráda bych se k tomu vrátila,“ svěřila se Jana Tvrdíková Super.cz s tím, že už je dokonce na své původní váze.

„Jsem zpátky na své váze, chci ještě zpevňovat a cvičit. Doma se snažíme jíst hodně zdravě. I skrz to, že je manžel sportovec, tak tím směrem vedeme naši životosprávu. Občas hřešíme, ale převážně jíme zdravě. V současnosti tu postavu ale moc neřeším, protože se veškerá péče soustřeďuje na malého. Je to teď moje hlavní starost a jsem za ni moc ráda. Jsem strašně spokojená, máme neskutečně šťastného kluka, který je pořád vysmátý. V noci spinká a je to andílek,“ dodala úspěšná topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám