Hlavní obsah
Článek

Není snad většího erotomana mezi českými celebritami, než je fotograf Jan Saudek. Ten v neděli třináctého května oslaví 77 let, vůbec se na to ale necítí a dál si užívá společnosti přítulných žen. A hlavně cítí věk jako výhodu. „Kdybych dostal AIDS, propuknutí nemoci se již nedožiji,“ svěřil se pyšně Super.cz muž, kterého po světě proslavily ženské akty.

Jan Saudek se chlubí, že ani v pokročilém věku neubývá jeho mužných sil. Může za to asi pravidelné cvičení. „Jde to pořád. Kdybych už nebyl dosti mužný, poradím si jinak,“ naznačuje, že by použil k potěše své společnice jiné prostředky než obvyklé části svého těla.

I když jeho ložnicí prošly stovky žen a další přibývají, s pohlavními nemocemi kupodivu moc problémů neměl. A to přesto, že nepoužívá pánskou ochranu. „Zkusil jsem ji poprvé před šesti lety, ale za pár chvil z toho byl jen ten kroužek, zbytek se nikdy nenašel. A zatím jsem měl štěstí, kromě mykóz mě žádná pohlavní nemoc nepostihla. Také si hodně vybírám a jsem opatrný,“ tvrdí.

„Kdybych dnes přesto dostal AIDS, nic si z toho dělat nebudu. Trvá to pár let, než to propukne, a já už moc času nemám. Ale s ohledem na svou partnerku a další dámy si přeci jen dávám trochu pozor,“ dodává nezmar Saudek.

Související témata:
Prezervativ

Reklama

Další články

Načítám