Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tady rodinný byznys jede na plný plyn. S Karlem Heřmánkem mladším (35) a jeho manželkou Nikol jsme si tentokrát povídali právě na tohle téma. "V rodině si k sobě dovolíte víc. Ale z Nikol můžu být je příjemně překvapený," řekl Super.cz potomek slavného hereckého rodu.

S Karlem a Nikol jsme se potkali na rodinné oslavě, tentokrát narozeninách Karlovy tety Marie Mixové, která své sedmdesátiny uspořádala na lodi plující po Vltavě. "Dneska je to velké, protože jde o jubileum, ale i jinak, když se sejdeme, je nás dost. Karel je z pěti sourozenců, takže rodina je hodně početná," vysvětlovala Nikol, která manželovi pomáhala i s výběrem dárku.

Ta je manželovou pravou rukou i v Divadle Bez zábradlí, které jemu a jeho bratrovi Josefovi předali rodiče, otec Karel Heřmánek a maminka Hana. Nikol se tam stará o public relations. A podobnou funkci ostatně zastává i v kadeřnictví jeho tety. "Všechno je to propojené skrz naskrz," smála se Nikol.

Karla jsme se zeptali, jak taková rodinná spolupráce funguje a zda nedojde i na hádky. "Samozřejmě, že to není vždycky zalité sluncem. Když se práce nosí domů, je nejtěžší z toho uniknout. Je to taková kletba, to každý, kdo pracuje v rodinném podniku, zná," míní. "Občas je těžší pracovat s rodinou než s někým cizím," souhlasí Nikol.

Reklama

Další články

Načítám