Hlavní obsah
Článek

Dva roky jsou spolu, ale místo toho, aby moderátor Petr Vojnar svou půvabnou Andreu obdaroval brilianty, výletem do Paříže nebo pugétem růží, přichystal si pro ni úplně jiné překvapení. Pro někoho dost šokující.

„Já jsem tak šťastný, že mám doma normální holku! Vůbec si na romantická gesta nepotrpí. Kdybych jí koupil kytku, bude to brát jako úplnou zbytečnost a možná mi ji ještě omlátí o hlavu. Takže ty dva roky oslavíme tak, jak to možná dělají o dost starší partneři. Normálně se sprostě nažereme a přežereme,“ řekl nám Petr den před žranicí na křtu nové desky chlapecké skupiny New Element Jdem dál. Sám byl také v boy bandu, a tak mu dav neuvěřitelně pištících náctiletých dívek musel připadat jako rajská hudba.

„A víte, že jsem nikdy přízně holek nezneužil? Byl jsem tehdy v době T-Boyz ve vztahu, a navíc by mi jako hrdému chlapovi připadalo trapný dostat se nějaké holce pod sukni takhle lacině. Jsme dobyvatelé, nechceme nic zadarmo,“ prozradil Super.cz Vojnar.

A pak se vrátil k vyprávění o své dívce. „Když už jí chci udělat fakt radost, nesmí to být žádná zelenina, ale dvaceti věnečky nepohrdne. Ale těmi s náplní, ten na hrob jí zatím kupovat nemusím,“ dodal se smíchem jako vždy skvěle naladěný moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám