Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Grafici se s ohledem na genetické předpoklady tentokrát vyřádili na britské královské rodině. Pokud vás zajímá, jak by v šedesáti letech mohli vypadat vévoda a vévodkyně z Cambridge William (41) s Kate (42) nebo její mladší sestra Pippa (40) s princem Harrym (39), nenechte si ujít snímky ve fotogalerii, které odhalují některé symptomy stárnutí, které by se na této čtveřici s přibývajícím věkem mohly projevit...

Bratři William s Harrym si již dnes nejsou příliš podobní, ale s dalšími léty by se rozdíl v jejich vizáži mohl ještě prohlubovat. Harry totiž na rozdíl od staršího bratra nemá sklony k řídnutí vlasů, a tak se i v šedesáti bude moci nejspíš pochlubit slušnou kšticí. Přirozeně zrzavého Harryho by však pro změnu mohly trápit zarudlé žilky na tvářích.

Přestože se úpravy grafiků mohou zdát poněkud přehnané, pojďme se podívat ještě na sesterské duo Kate a Pippa. U Pippy tvůrci nešetřili vráskami, údajně k nim bude inklinovat více než její starší sestra. Roky navíc u obou známých brunetek přidávají také šediny, které by si jistě ve skutečnosti ani jedna z dam přirozeně nenechala.

Reklama

Další články

Načítám