Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Miluše Šplechtová (54) vypadá den ode dne lépe. Za krásu herečky z oblíbeného primáckého seriálu Cesty domů může nejen genetika, ale zároveň i odpovědná péče odborníků na krásu.

Manželka Jana Hrušínského se nám svěřila, že se v nejbližší době chystá podstoupit tzv. plazma terapii. Během této procedury jí odeberou asi deset mililitrů vlastní krve, ze které se následně pomocí centrifugy oddělí krevní plazma. Tu lékařka zase aplikuje do podkoží v obličeji a vrásky jsou pryč. „Vážně uvažuji o tom, že tento zákrok brzy podstoupím," prozradila nám herečka tajný trik na krásu během prezentace nových léčebných metod na své oblíbené kosmetické klinice v pražském Podolí.

Malý zázrak zaujal i módní návrhářku Taťánu Kovaříkovou (45). „Mám velmi komplikovanou pleť a jsem náchylná k nejrůznějším alergiím. Proto se pro mě tato metoda zdá naprosto ideální, protože nepracuje s umělými látkami," přitakala Šplechtové Kovaříková.

Můžeme tedy očekávat, že za několik týdnů uvidíme úplně novou Šplechtovou a Kovaříkovou.

Reklama

Další články

Načítám