Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krajky, fiží, volány, široké manžety, mašle na dámských i pánských oděvech. Tak vypadala barokní móda, v jejímž (alespoň) akcentu byl předepsán dress code na tradiční letní party televize Prima, která se v pražském Trojském zámku nesla v tématu nového seriálu Eliška a Damián.

Zdá se ovšem, že zadání bylo příliš složité a hosté si s ním nevěděli rady, aniž by navštívili půjčovnu historického oblečení anebo filmový fundus, a tak se na něj většina prostě úplně vykašlala. Zvlášť nad modely některých pánů zůstával rozum stát. Tričko a šortky Ivana Vodochodského, army košile Jana Kopečného (34) anebo boho styl Šimona Bíliny by se hodily někam úplně jinam než na zámeckou večerní slavnost. Chápeme samozřejmě, že se pánům těžko sháněly brokátové kabátce, ale aspoň snaha by se cenila.

Dámy se zasnažily o něco více a zdobné prvky se aspoň některé snažily do svých outfitů zapracovat, ať už s větším či menším úspěchem, jak můžete posoudit v naší galerii. V typických barokních modelech jsme tak mohli vidět pouze představitele seriálových rolí Roberta Urbana (37) nebo Annu Dvořákovou.

Reklama

Další články

Načítám