Hlavní obsah
Článek

Bývalá televizní rosnička Romana Jákl Vítová (46), manželka častého filmového představitele nejrůznějších gaunerů a také režiséra Kajínka Petra Jákla, se chlubí tím, že šminky nejsou její parketa. Obličejík prý neskrývá pod nánosy líčidel. Věříte jí to? Mrkněte na Romaniny fotky z dovolené, na nichž ukázala na dvojnásobné mateřství dost slušnou postavu!

Romana svoje tělo předváděla u bazénu na Kanárech, kam s mužíčkem i dětmi vyrazila na dovolenou. A možná je to s podivem, ale zdá se, že zub času na ní ještě zdaleka nezapracoval.

„Romana je známá i mezi námi profesionálními fotografy tím, že i bez líčidel vypadá dobře,“ chválí Vítovou jeden z „cvakalů.“

„Bez líčidel se cítím líp, takže je v běžném životě prakticky nepoužívám. I manžel říká, že se mu nejvíc líbím bez make-upu, i když moje maminka pro změnu tvrdí, že Petr jen nechce, abych se líbila cizím chlapům, proto je radši, když se nijak nevylepšuju, tak nevím,“ snaží se o vtip Romana.

Ta prý jen sem tam dojde na barvení obočí a řas a chodí na opalovací nástřik, který jí dodá lepší barvu a hydratuje pokožku. „Jako blondýna moc bronzu nenachytám. Opálím se spíš do růžova. Takhle mám vždy za pět minut klid a neničím si zdraví a pleť,“ dodává sympatická blondýna.

Reklama

Další články

Načítám