Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotograf Tomáš Třeštík si vzal pod svá umělecká křídla zamilované hvězdy Love Islandu Honzu a Paulinu. Ty neplánovaně a poměrně odvážně zvěčnil přímo na svém balkonu.

„Honzu znám už pár let, v podstatě od té doby, co si s rodiči a bráchou pořídil na Vyžlovce krásnej domek naproti nám. Skvělí rodiče Edita a Pavel, bráchové Honza a Mates, oba velcí sportovci a chytří kluci, děti je milujou a rozhodně nejen proto, že se v létě můžeme chodit koupat k nim do bazénu. Společné grilování a večerní vyprávění u táboráku dlouho do noci, prostě prima sousedi,“ prozradil Tomáš Třeštík, že se vlastně s Honzou už nějakou dobu dobře zná.

„Nedávno jsem zaregistroval, že se Honza z hecu zúčastnil reality show Love Island, a přestože jsem to nesledoval, pochopil jsem, že to bral dost s nadhledem, zaujatě, ale velmi racionálně. Navíc tam překvapivě potkal fakt sympatickou holku Paulinu a je z toho, myslím, hezkej vztah. Včera večer se u mě na Letné stavili na kafe, tak jsem si je rovnou vyfotil na balkoně. Trošku v duchu té soutěže, kde myslím stejně pobíhali většinu doby polonahý nebo v plavkách. Tak ať jim to dál klape,“ dodal Tomáš Třeštík ke snímku, na kterém pár pózuje nahoře bez. Honza se pak svou rukou postaral o to, aby Paulině nevykouklo, co světu nechtějí ukázat.

Netrvalo dlouho a u snímku se objevily spousty milých reakcí. Jednu s lehkou provokací zanechala také Tomášova partnerka Eva Decastelo (45). „Krásní mladí lidé. Večer si tam stoupnu já, ať si na to moc nezvykáš,“ vzkázala moderátorka, na jejíž stejné fotky nahoře bez jsou tak aktuálně fanoušci natěšení. „Tak se máme zase na co těšit,“ uvedl sledující. „To by byla teprve podívaná,“ napsal další.

Reklama

Další články

Načítám