Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Honosné Madonnino sídlo ve francouzském stylu na lukrativní adrese v losangeleském Beverly Hills je právě v prodeji. Zájemce si jej může dopřát za cenu více než půl miliardy korun, konkrétně za 28 miliónů dolarů, což dělá v přepočtu 518 miliónů korun.

Rozsáhlý dům stojí na kopci a v jeho bezprostředním sousedství se nenachází žádné další stavby, pouze příroda. Pozemek má téměř dva tisíce čtverečních metrů a součástí prodeje je samozřejmě i velký bazén a obrovská garáž nebo tenisový kurt.

Zpěvačka však na nemovitosti hodlá i pořádně vydělat, podle dostupných informací si ji totiž pořídila před devíti lety, tedy ještě v době, kdy byla vdaná za filmového režiséra Guye Richieho, a to za cenu kolem 12 miliónů dolarů (222 miliónů korun).

Madonna se údajně chce domu zbavit, protože jej nevyužívala. Nejčastěji totiž pobývá ve svém dalším domě v newyorské části prominentů Upper East Side, který koupila v roce 2009 v přepočtu za úctyhodných 601 miliónů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám