Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb o tom, že je Kateřina Sokolová (35) velmi tvárná modelka. Když si ale stoupla před objektiv fotografa Michala Skramuského, změnila se kráska na některých záběrech úplně k nepoznání. Ať už modelka oblékla flitrové plavky, body nebo paleto s pštrosím peřím, vždy vypadala úplně jinak. Díky slovanskému obličeji na záběrech v paruce dokonce připomínala ukrajinskou topmodelku Millu Jovovich.

„Zpočátku jsem se trochu obával, protože jsem chtěl udělat fotky s jiným výrazem, než Katka doposud fotila, ale nakonec jsem byl nadšený tím, co ze sebe před objektivem dostala," komentuje spolupráci s modelkou Skramuský.

„Michal Skramuský má velký talent na focení těchto černobílých fotek,“ nechala se slyšet Miss ČR 2007. Černobílé snímky mají velký ohlas v modelingové agentuře v Paříži. „Nejenže jsme díky těmto fotkám udělali s Michalem další placené zakázky v Čechách, ale dostala jsem díky nim i práci u klientů v Paříži,“ říká Sokolová.

Reklama

Další články

Načítám