Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to osmnáct let, co bojovala o korunku královny krásy. Moderátorka TV Nova Renáta Czadernová (39) tehdy skončila na třetím místě. V klání zvítězila Taťána Kuchařová (36). Přesto na své začátky v modelingu, který pro ni byl jen přestupní stanicí, vzpomíná ráda.

„Byly to krásné doby. Ale mě to vždycky táhlo spíš do médií. Od šestnácti let jsem pracovala v novinách a v České televizi v Ostravě. Nemyslím si, že to, kam jsem se dostala, ovlivnila Miss, spíš moje píle,“ míní Renáta, která bývala i jednou z hlavních tváří televize, když s Petrem Suchoněm uváděla večerní zprávy.

Nyní maminku dvou dětí můžeme vídat v poledních a odpoledních zprávách. „Když jsem odešla na mateřskou dovolenou, vystřídala mě vedle Petra Suchoně Iveta Lutovská, která pak sama odešla na mateřskou a nakonec odešel z televize Petr. Ale jsem spokojená tam, kde jsem. Mám víc času na děti, vracím se domů stejně jako ony,“ vysvětlovala Renáta.

Moderátorka má na první pohled pořád stejně skvělou figuru jako kdysi, a kdyby dostala nějakou modelingovou nabídku, nezavrhla by ji. „Pokud by byla hezká a zamlouvala by se mi, tak proč ne. Sportuju, hlídám se v jídle. Ale fotit v plavkách by mě už asi nechtěli, protože po dvou císařských řezech je tam nějaká větší jizva. Leda, kdyby to byly plavky v celku,“ smála se.

Reklama

Další články

Načítám