Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár let jsme ho neviděli a ani předtím se herecký pár Radek Holub a Bára Hrzánová svým talentovaným synem Antonínem moc často nechlubil. Teď se vrátil ze studií ve Francii, kde studoval herectví a hrál také divadlo, a s rodiči ho čeká společné vystupování.

Antonín Holub bude spolu s Bárou a Radkem účinkovat v nové divadelní komedii Dobře rozehraná partie. Ve své roli se bude alternovat s Romanem Tomešem. A když jsme měli možnost vidět dopředu fotografie z představení, nevěřili jsme vlastním očím. Z Tondy totiž vyrostl velký krasavec. A trochu jsme si ho také vyzpovídali.

Před šesti lety jsem odjel do Paříže na muzikálovou školu ECM de Paris, kterou jsem úspěšně dokončil a rovnou jsem tam pak začal hrát v různých muzikálech, ale i divadelních hrách,“ řekl Super.cz Antonín a vysvětlil i to, proč se rozhodl pokračovat v uměleckých stopách svých rodičů. „Vyrůstal jsem takřka v divadle, pak mě máma vzala do své kapely Condurango, s  kterou jsem jezdil od svých dvanácti let. Tam jsem k tomu nějak přičichl a zalíbilo se mi kouzlo toho jeviště a reflektorů. Uvědomil jsem si, že jiným směrem směřovat nebudu, ani nechci,“ svěřil se.

„Rodiče mi určitě předali nějaké základní hodnoty, základní vkus a tak dále. Ale když zůstaneme u divadla, tak asi tou svou pracovitostí a připraveností, bez které to nemá mnohdy smysl,“ dodal s tím, že si zatím není jistý, zda se do Česka definitivně vrátí. “ Teď to mám tak, kam mě to zavane, tam půjdu. Ve Francii mám ještě spoustu práce a různá představení, tak budu prozatím hodně přejíždět," upřesnil.

Po pěti letech už je ostatně doma nejen tady, ale i ve Francii. „Obojí je trochu domovem, tím že tam mám přátele a tak dále. Ale pravdou je, že se mi občas v té Francii zastesklo. Jsem tam obklopený skvělými lidmi, ze kterých se stali skvělí kamarádi, ale přece jen doma je pro mě o něco málo víc tady,“ míní.

A co na společnou práci říká Radek Holub, jehož si televizní diváci oblíbili mj. jako Milana ze seriálu Osada? “ Zpočátku jsem byl zvědavý, jestli s námi s Bárou Tonda udrží na jevišti krok, protože si uvědomuju, že není úplně jednoduché s námi hrát, jsme docela tvrdí v nárocích na práci. A udržel, potěšil mě," svěřil se.

S maminkou Bárou Hrzánovou už Tonda na jednom jevišti vystupoval, ovšem na hudební bázi. „Sice spolu léta hrajeme v kapele Condurango, do které jsem Tondu vzala v jeho dvanácti letech, jenže tam je to něco jiného. Tonda je už dávno excelentní muzikant, což já nejsem, takže v kapele ho poslouchám na slovo. Na jevišti jde o jiný druh partnerství. Každopádně jsem moc ráda, že jsme se mohli potkat i na divadle,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám