Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou Miss World Krystynu Pyszkovou (25) při první návštěvě Česka po triumfu na každém kroku doprovází její sestra Halina. Byla i na finále Miss World v Indii. I ona se věnuje modelingu a má za sebou úspěch na světové soutěži.

„Hlásila jsem se do České Miss, jsem vděčná za příležitost, taky mě to hodně posunulo. Trošku se věnuji modelingu, byla jsem i v zahraničí. V Abú Dhabí, v Indii jsem byla. A v Maroku jsem vyhrála mezinárodní soutěž Miss Gloria Fashion show. Byla jsem moc ráda. Modeling dokáže otevírat dveře do světa,“ řekla pro Super.cz Halina Pyszková, která studuje vysokou školu v Praze.

Na svoji sestru Krystynu je velmi pyšná. „Jsem neskutečně šťastná, ani nedokáži popsat pocity štěstí. Může vyrazit do světa a věnovat se tomu, co ji baví a naplňuje,“ usmívá se.

Na finále Miss World byla s celou rodinou. „V Indii jsem byla, nenechala jsem si to ujít, je to jednou za život. Byla jsem ráda, že mě i pustili ze školy a zařídilo se to,“ vysvětluje.

Věřila v její úspěch? „Ona má velké kvality, dokáže vyčnívat, prodrat se nahoru, ale říkala jsem si, že jde i o politiku, tak to jsem se trošku bála,“ dodala Halina Pyszková.

Reklama

Další články

Načítám