Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Voříšek (60) a Klára Doležalová se sotva jako nový moderátorský pár ohřáli na obrazovkách TV Prima a už se představili v naprosto jiné podobě. V Divadle kouzel Pavla Kožíška v Líbeznici byste je na první pohled ani nepoznali.

Tak zaprvé, Klára ani Karel by v civilu nikdy neměli nosit brýle. Vůbec ani jednomu z nich nesluší, zrovna tak je to s klobouky. Když je navlékli do připravených kouzelnických oblečků, vypadali jako karikatura členů učitelského sboru z Bradavic.

Oba si ze sebe ale rádi udělali legraci v rámci dětského dne, který byl připraven pro osazenstvo dětského domova ve Staňkově, s nímž Voříšek dlouhodobě spolupracuje. A děti moc pobavilo, když takhle vymustrované moderátory mohly vidět i jako účastníky show přímo na jevišti.

Zapojila se i reportérka Eva Decastelo (45), která s sebou vzala své hyperaktivní potomky Michálka a Zuzanku. A zatímco se Klára Doležalová vyděsila obrovského plyšového hada, kterého na ni na pódiu vystřelil z pušky Pavel Kožíšek, kouzelník byl zase dost vyveden z míry právě Evinými bujnými potomky, kteří málem zbourali divadlo.

Reklama

Další články

Načítám