Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka LaToya Jackson (55) podobně jako její zesnulý bratr Michael (†50) a jejich mladší sestra Janet Jackson (45) propadla touze po dokonalém vzhledu. Netají se proto svým kladným vztahem k plastickým operacím, kvůli kterým začíná LaToya připomínat příliš vyumělkované voskové figuríny. Naposledy byla LaToya spatřena v neděli během tradičního průvodu Annual Hollywood Christmas Parade a se silným make-upem, bílým kožichem a sladěnou kožešinovou čepicí vypadala jako ruská carevna.

LaToya Jackson se do slavné rodiny narodila jako páté dítě z devíti. Kromě občasného účinkování v kapele se sourozenci byla jako zpěvačka populární především v 80. a 90. letech, poté se na čas stáhla ze scény a vrátila se až v roce 2004 s hity 'Just Wanna Dance' a 'Free the World', které bodovaly i v žebříčku Billboard. LaToya se však rovněž téměř přes noc stala sexsymbolem. V roce 1989 totiž pózovala pro Playboy, jehož se prodalo na 8 miliónů kopií.

V dospělosti se LaToya začala distancovat od své rodiny, a to především od despotického otce, který byl i podle slov jejího bratra Michaela na všechny děti velice přísný a vystavoval je psychickému i fyzickému násilí. LaToya kdysi řekla, že pózováním pro Playboy chtěla zároveň svým rodičům ukázat, že už jí nikdy nebudou diktovat, co má dělat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám