Hlavní obsah
Článek

Eva Feuereislová (24) z VyVolených přišla s netradičním zlepšovákem, který může zpříjemnit cestování hromadnou městskou dopravou v letních měsících. Málokdo má však tolik odvahy a drzosti jako ona, aby tuto vychytávku využil.

Když se bývalá účastnice VyVolených vydala do centra Prahy, byl to pro její citlivý nosánek, který brzy podrobí plastické operaci, nepříjemný zážitek. „Bylo to k pozvracení. Lidi v MHD zřejmě nemají čichové buňky, protože s absencí deodorantu opravdu smrdí jak zmoklý cirkus,“ zkritizovala Eva poměry v pražských tramvajích.

Feuereislová se v této nepříjemné situaci projevila jako kutil a vypomohla si obsahem své kabelky. Do nosních dírek si nacpala tampóny, které většina žen používá ke zcela jinému účelu. Evu ovšem opovrženíhodné pohledy spolucestujících nechávají chladnou, protože miluje, když je středem pozornosti. „Ať se klidně koukají, třeba jim dojde, že je něco špatně a nemám to v nose jen pro parádu,“ tvrdí vynalézavá blondýna.

Eva doufá, že se její nápad uchytí, a na sociální síti nabádá fanoušky, aby ji následovali. Její zlepšovák by se však dal mnohem lépe využít ve chvílích, kdy od někoho dostane do nosu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám