Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zašli si na luxusní večeři do hotelové restaurace, ale když zjistili, že před východem na ně čekají fotografové, jali se předvádět vášnivou show jako vystřiženou z filmu. Bachař ze Zelené míle Doug Hutchison (53) a snaživá silikonová osmnáctka toužící po slávě Courtney Stodden se před Chateau Marmont pokoušeli o dramatické pózy včetně polibku v záklonu.

Manželství však nejspíš nebude tak idylické, jak by se na první pohled zdálo, jelikož čtvrteční večeři absolvovali i se skupinou vztahových psychologů a expertů na partnerský sexuální život. Věkově nesourodý pár se přitom bral teprve před dvěma lety v Las Vegas, když bylo Courtney sladkých 16 let.

Doug a Courtney však nic netají a přiznávají, že v současnosti podstupují terapii, která by měla vést k okořenění jejich intimního života. A to po svatební noci Stodden o herci prohlašovala, že je v posteli tygr. Že by snad Dougovi na mladičkou manželku přestaly stačit síly?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám