Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle ještě v Česku k vidění nebylo. Překrásná modelka Markéta Divišová pózovala při kojení své devítiměsíční dcery Natálie. Došlo k tomu víceméně náhodou. Markéta fotila sérií snímků pro kadeřnický salon svojí maminky a manžel Tomáš Fuxa na ni čekal s dcerou, která dostala hlad.

Markéta je na mateřské dovolené a tak přijímá pouze ty nejzajímavější zakázky a to jen na nezbytně dlouhou dobu. Při focení nesmí chybět manžel, protože vždy hlídá Natálku. „Když dostane hlad, dá mně velmi výrazně znamení a já hned běžím za maminkou a to za každé situace. Třeba i když Markéta fotí. To se také několikrát stalo při focení pro nový kadeřnický salón,“ svěřil Tomáš Fuxa. Markéta proti tomu, aby ji při kojení fotograf ztvárnil, neprotestovala.

Rodinka má krátce po dovolené, léto si prodloužily na řeckém ostrově Rhodos. „Dali jsme na doporučení rodinného kamaráda Imeda Jeddaie. Tento ostrov je jeden z nejkrásnějších, plný starobylých míst a zákoutí. Nechybí zde hotelové resorty přímo na pláži, které jsou přímo ideální na dovolenou s dětmi," svěřila Markéta.

"Byla to první pohádková dovolená naší dcerky Natálky v překrásném hotelovém resortu od rána do večera jsme si užívali moře. Náš hotel měl na pláži velké postele s nebesy, ve kterých se nám nádherně odpočívalo a k moři i bazénu jsme to měli jen pár kroků," vzpomínala modelka.

Další články

Načítám