Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportérku VIP zpráv Lucii Špakovou známe z obrazovky jako vždy dokonale upravenou. Když jsme ji ale potkali na otevření obrovského obchodu s nábytkem, účes měla také obrovský. Takový drdol snad nenosila v 60. letech ani Brigitte Bardot.

"Když jsem volala svému kadeřníkovi, že potřebuju k těmhle šatům velký drdol, tak mě odbyl s tím, že nemá nic na vycpání. Ale já jsem holka z Vysočiny a tam si umíme poradit. Takže jsem naklusala do drogerie a koupila houby na mytí a vatu a zvládlo se to," vysvětlila nám Lucka, jak se účes vytvořil.

Zapomněla dodat, že houby koupila ve dvou barvách, kromě žluté, kterou kadeřník použil, ještě modrou. To nám práskla její kolegyně. "Ani nevím, proč jsem tu modrou vzala, všichni se mi smáli a teď to dávají k dobru," červenala se Lucie.

Pomalu delší dobu, než ale trvalo drdol vytvořit, strávila nad jeho rozčesáním. "Byla jsem upozorněna, že to zabere tak tři čtvrtě hodiny, než si budu moct jít lehnout, aniž bych měla na hlavě náhražku polštáře. A nejhorší by asi bylo, kdybych neskočila u sebe doma. To by asi dotyčný zíral, kdybychom se ráno probudili a všude kolem by se válela vata a obrovská houba," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám