Hlavní obsah
Článek

Kdopak to je na fotce? Charlotta, Miranda a Carrie, hlavní postavy legendárního seriálu Sex ve městě? Omyl! To se jen vyfešákovalo trio žen ze skupiny Holki. Jen Samantha neboli Klára Kolomazníková mezi nimi chybí!

„Začínáme nanovo. Už nejsme ty malé holčičky, ale jsme ve věku hrdinek Sexu ve městě, tak jsme si řekly, proč neudělat promo fotky v tomhle stylu. Navíc jsme kompletně změnily image a možná se teď tak trochu hvězdám slavného seriálu podobáme,“ řekla Super.cz Radana Labajová.

A právě ona prý bývala z celé trojky na muže největší mrcha. „Ale už je to za mnou, vždyť už mám svého pana Božského i dítě,“ směje se. Šaty od Petry Balvínové, ve kterých se fotila, si nemůže vynachválit. „Obléká Kláru Issovou a další hvězdy, její modely by hravě uspěly i v Sexu ve městě,“ říká Labajová, která si užila i líčení od Marty Turčanové.

Holki čeká velká šňůra koncertů. Mají nový tým, nového manažera a chystají se kariéru rozjet ve velkém. „Před půl rokem jsme oslovily i Kláru Kolomazníkovou, ale ta se s námi znovu spojit odmítla. Chce být sólovou zpěvačkou,“ dodává hvězda skupiny Holki, která již příští týden představí s kolegyněmi na tiskovce svůj nový klip k písničce Jarka Šimka Jsi hříchem, ve kterém prý trojici žen uvidíme v hodně odvážném oblečení.

Reklama

Další články

Načítám