Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O sexy fotografie spoře oděných krásek není nouze. S vypracovanými mužskými těly je to o poznání horší. Tentokrát si na své přijdou i dámy. Tohle je herec s nejlepší postavou. Při pohledu na svalnaté a potem orosené tělo mladého herce Kellana Lutze (26) se nejedné z vás jistě zatají dech. Takhle Kellan vypadal v neděli, kdy se vydal zaběhat si po kalifornských plážích v Santa Monice.

Není divu, že se Kellan nevěnuje jen herectví, ale také modelingu. Svou vyrýsovanou postavu uplatnil především při předvádění spodního prádla. Kampaň, kde je pouze v boxerkách, nafotil například pro Calvina Kleina. Lutz je známý především díky roli upíra Emmetta Cullena v sérii Twilight.

Kellan se narodil v americkém Dickinsonu. Pochází z osmi sourenců. Po vysoké škole se přestěhoval do Kalifornie, kde se začal věnovat herectví. Před nedávnem se po dvou letech rozešel s herečkou AnnouLynne McCord. Neměli na sebe prý kvůli vytíženosti dostatek času. Kellan je vášnivý sportovec. Kromě posilovny se věnuje plavání, skateboardingu, tanci či snowboardingu. Také hraje tenis, baseball, basketball a lyžuje.

Super.cz o Lutzovi nedávno psal v souvislosti s jeho svalnatou postavou v článku o mužích s nejkrásnějšími těly na světě.

Reklama

Další články

Načítám