Hlavní obsah
Článek

Jablko nepadá daleko od stromu. Toto pořekadlo platí v rodině Lohanů, jejíž členové střídavě končí za mřížemi. Poté, co si Herečka Lindsay odpykala domácí vězení, aby byla záhy za krádež poslána na veřejně prospěšné práce, byl v americké Tampě zatčen její otec Michael (51). Ten se podle policie dopustil domácího násilí.

Policisté muže zatkli hodinu v úterý po půlnoci v bytě, kam je zavolala jeho občasná přítelkyně Kate Major (28). Ta uvedla, že ji Michael napadl po hádce, kterou měli kvůli chystanému soudu, jenž mu měl zakázat se k ní přiblížit, a také kvůli tomu, že odmítla orální sex.

Rozzlobený muž po mě pak mrštil dálkové ovládání, ale minul, vypověděla například Kate. Utrpěla menší pohmožděniny a stěžovala si na bolest v rameni, ošetření ale odmítla.

Michael, který přiznal slovní hádku a rozbití Katina mobilu, si po zadržení stěžoval na bolest na hrudi a byl převezen do nemocnice. „Myslel si, že ho to spasí od vězení. Když si myslel, že policisté odjeli, hned podepsal revers,“ uvádí úřední zápis.

Hereččin otec se živí jako ředitel marketingu v jedné farmaceutické firmě. Za domácí násilí už byl zadržen i v minulosti.

Další články

Načítám