Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka televizních novin na Primě Terezie Kašparovská (33) strávila nedělní odpoledne ve westernovém stylu. Její dcerka Ema (6) ji totiž už dlouho přesvědčuje, aby s ní šla zkusit jízdu na koni. Sama se totiž už přes půl roku věnuje jezdectví. Celou dobu ale rozumná maminka své dceři argumentovala, že jízda na koni je nebezpečná a na koňský hřbet nikdy nesedne.

A hle, rozhodla se překonat svůj strach, na hřbet koně se posadila a dokonce se jí to začalo líbit. Terezie se vyhoupla do sedla vlastně kvůli své nadřízené Jitce Obzinové, která vlastní na ranči Radotín několik koní.

„Nejdříve jsem měla velký strach, ale v závěru jsem z té zkušenosti byla nadšená," svěřila se nám moderátorka, kterou tento zážitek uchvátil natolik, že od příštího týdne bude brát profesionální lekce jízdy na koni.

A jak tuto zkušenost doposud bázlivé maminky komentovala malá Emička? „Dcera bohužel nemohla být přítomná mé koňské premiéře, neboť byla na prázdninách u babičky. Hned po mé jízdě jsem jí ale volala a místo slov chvály jsem se jen dočkala komentáře: „No to je dost, maminko, že jsi to konečně pochopila,“ smála se Kašparovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám