Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krása není zrovna to, čím by byly Američanky ve světě věhlasné, ale letošní ročník Miss USA se zdá být nádhernými mladými dívkami přímo narvaný k prasknutí. Posuďte sami ve fotogalerii.

V neděli 19. června se ve Spojených státech bude volit královna krásy pro letošní rok. Vítězky státních kol se sjedou do lasvegaského divadla Theatre for Performing Arts, odkud bude finálový přímý přenos od 21 hodin tamního času přenášet televize NBC.

Dívky se na slavnostní finále připravují několik týdnů dopředu. V těchto dnech jsou již v Las Vegas, kde nacvičují choreografii, chůzi po mole a další nezbytnosti k úspěšné sebeprezentaci. Inspirací jim je i loňská vítězka Rima Fakih, která se stala první muslimskou vítězkou Miss USA. Pětadvacetiletá Rima, která tak již zanedlouho bude muset předat korunku královny krásy své nástupkyni, se s dívkami podělila o zkušenosti s „kralováním“ a učila je břišní tanec na malém pódiu v hotelovém bazénu.

Související témata:

Další články

Načítám