Hlavní obsah
Článek

Někdo čelí obavám z toho, že zklame své okolí, někdo má strach z pavouků, jiný ze zkoušek, které mu život připraví. Dámy, o kterých se v našem článku zmíníme, vedou dlouhý a nelehký boj se svým zevnějškem, k jehož dokonalosti si dopomáhají plastickými operacemi.

Plastická chirurgie je jedním z nejhůře udržitelných tajemství v Hollywoodu. To, že jednoduše řečeno “jdete pod kudlu“, se v případě, že jste slavná hvězda, nedá jen tak zamést pod koberec.

Některé celebrity se nechají vylepšit tak, aby změna nebyla tolik progresivní, ale existují i hvězdy, které se na daných zákrocích stanou závislými. Řeč je například o Donatelle Versace, Meg Ryan, Cher, Goldie Hawn nebo Joan Rivers.

Donatella Versace - slavná módní návrhářka, která prošla rukama řady plastických chirurgů, díky jejichž práci se z pohledné ženy stala téměř karikatura. Ačkoli plastické operace obvykle velikost nosu zmenšují, nos Donatelly jako by spíš v průběhu let povyrostl a ještě se rozplácl. Její ústa jsou také nepřirozeně velká a nafouklá. Navíc podstoupila facelifting, chodí na botoxové injekce a kromě toho má zvětšené poprsí.

Meg Ryan - půvabná blond diva, jež je podle slov z jejího okolí posedlá touhou být dokonalá, podstoupila plastiku několikrát. Údajně má udělaný facelift, podstoupila operaci víček a rtů a je příznivkyní botoxu.

Cher - výčet zákroků, které má tato zpěvačka za sebou, je téměř nekonečný. Od zmenšení prsů, přes úpravu nosu, odsátí tuku na břiše, liposukci, zvednutí a vytvarování zadečku až po facelifting. Mnozí se ještě pozastavují nad jejími lícními kostmi, které má velmi vystouplé, ale Cher jejich úpravu, stejně tak jako odstranění posledních žeber, odmítá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám