Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebníci Matěj Ruppert a Roman Holý řeší průšvih. Po středečním koncertu s jednou ze svých kapel, který se konal v Karlových Varech, se totiž posilněni množstvím alkoholu natolik rozjařili, že zdemolovali pokoj, ve kterém přespávali. Případ dokonce řeší policie.

Ruppert a Holý koncertovali v karlovarském klubu Paderewski se svým hudebním projektem Neruda. Po koncertě to ale přehnali s množstvím panáků, a když kolem půl druhé v noci dorazili na internát, kde měli domluveno přenocování, byli v takovém stavu, že je nenapadlo nic chytřejšího, než otevřít okno a z devátého patra vyházet nábytek, který se v pokoji nacházel.

„Na zemi ležela televize, židle a noční a konferenční stolky a nějaká police. Za vším stáli členové kapely, kteří nás svým jednáním velmi zklamali,“ řekla Blesku pokojská. „Litujeme toho, škodu uhradíme,“ kál se Ruppert.

Případ je vyšetřován jako přestupek. Pokud se však zjistí, že škoda přesáhla deset tisíc korun, hrozilo by hudebníkům trestní stíhání.

Reklama

Další články

Načítám