Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co účastnice Love Islandu vyděsila fanoušky snímky s podlitinami v obličeji. Modřiny si Sabina Karásková způsobila svou neopatrností ve fitku, nic vážného se tak nestalo a se svým přítelem, zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem (34) mohla odletět na plánovanou cestu do Uzbekistánu.

Známý bijec a expartner Moniky Bagárové (29) se rozhodl svou lásku seznámit s rodinou a ukázat jí svou rodnou zem. Vedle toho se půvabná blondýnka poprvé seznámí s potenciální tchyní, z čehož měla menší obavy. „Nervózní jsem hlavně kvůli jazykové bariéře, snažím se kvůli tomu trošku učit rusky. Toho se bojím nejvíc, ale Mach nás propojí, bude překladatel. Rusky umím samé nadávky. Umím ještě pozdravit, tam asi končíme. Tak to udělám,“ prozradila nedávno s úsměvem pro Super.cz Sabina, která s Machem sdílela na sociální síti fotku ze střední Asie.

„Krásné narozeniny, lásko, a vítej v Uzbekistánu,“ napsal Mach ke společné romantické fotce se západem slunce za zády. „Hodně lásky,“ popřála páru herečka a moderátorka Eva Decastelo.

Fanoušci Macha se okamžitě začali v azbuce dotazovat, zda se jedná o zápasníkovu novou manželku. „Je to jeho nová přítelkyně,“ napsala na vysvětlenou jedna ze sledujících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám