Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46) a její tanečník Martin Prágr (25) si během náročných tréninků už mnohokrát sáhli na dno svých sil. Prostor se ale vždy najde i pro legraci. Teď společně vytvořili video, které na sociální síti rázem pobavilo tisíce lidí.

Tréninky pětkrát týdně, zranění, únava, možná i myšlenky na to, že něco se prostě nedá zvládnout. Takové pocity musejí provázet všechny tanečníky letošního StarDance. Iva Kubelková dokonce nedávno přiznala, že už má kvůli úbytku váhy o jednu konfekční velikost méně. „Intenzita tréninků je náročná. Tak doufám, že se to zastaví a tělo řekne dost. Ale říkám si, že si vytvořím kondičku, která vydrží aspoň přes Vánoce,“ svěřila Super.cz.

Ale i přesto, že soutěžící před prvním finálovým večerem, který vypukne už za necelé tři týdny, zkoušejí hranice svých fyzických možností, stále jim nechybí energie pro legraci. Iva s Martinem vytvořili video, které čerpá z pohádek o Machu a Šebestové.

„To by bylo, abychom se v té České televizi nenaučili tančit. Aneb máme pro vás s Martinem další video ze série “parodie na klasiku“. Nebojte, mě ty šoufky 14. října přejdou, až to vypukne,“ připsala k videu, které ihned sklidilo velký úspěch.

"Miluji Šebestovou, Macha i Kubelkovou. A prosím vás, nemohla bych vám dělat paní Kadrnožkovou?“ připsala k němu například Beata Rajská (61). „Tak to je boží,“ napsala jiná fanynka. „Poklona, krásný nápad,“ nebo „to je nářez,“ stojí v dalších komentářích.

Jak je vidět, diváci se letos mohou těšit nejen na skvělou show na tanečním parketu, ale díky srandistům z řad soutěžících si soutěž vychutnají i z druhé strany, tedy ze zákulisí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám